Gymgala 2022

EIN-DE-LIJK is het zover! Na 2 corona-jaren staat op zaterdag 17 en zondag 18 december het Gymgala terug op onze kalender. Maak je klaar voor hét gala van het jaar, een wervelende show voor de hele familie. Ben jij ook van de partij?

De Lotto Arena in Antwerpen is dé place to be voor de drie, jawel, DRIE shows! Dit op zaterdag 17 december om 20.00 uur en op zondag 18 december om 10.30 uur en 14.30 uur.

Onze Belgische toppers, de meisjes en jongens van team BELGYM en internationale gymnasten staan te popelen om er samen met Olympisch kampioene Nina Derwael een enorm spektakel van te maken. Ook aan special acts is er geen gebrek dit jaar! 

Heb jij nog tickets van vorig jaar? Super, dan mag je jouw tickets kort voor het event in je mailbox verwachten!
Nog geen tickets?
Niet getreurd, want je kan nog steeds tickets kopen voor het Gymgala 2022!

Nieuws

Geniet van groepskorting op het Gymgala 2022

Woensdag 19 okt 2022 om 15:00

Op zaterdag 17 en zondag 18 december geniet je in de Lotto Arena te Antwerpen van een spetterende show op het Gymgala. Zowel onze eigen Belgische toppers als internationale topgymnasten en special acts maken er ongetwijfeld een spektakel van voor jong en oud.

Beleef het Gymgala achter de schermen als vrijwilliger

Dinsdag 11 okt 2022 om 15:00

Op zaterdag 17 en zondag 18 december toveren we de Lotto Arena te Antwerpen opnieuw om tot het mekka voor alle gymnastiekfans. Na 2 jaar uitstel door corona zijn we eindelijk terug met hét gala van het jaar voor jong en oud. Werk jij mee achter de schermen als vrijwilliger?

Maureen Vanherberghen tijdens de show in 2019 - Foto Christian Degroote

Maureen Vanherberghen speaker op Gymgala 2022

Maandag 3 okt 2022 om 11:00

Op zaterdag 17 en zondag 18 december toveren we de Lotto Arena te Antwerpen opnieuw om tot het mekka voor alle gymnastiekfans. Na 2 jaar uitstel door corona zijn we eindelijk terug met hét gala van het jaar voor jong en oud. Naast onze eigen Belgische toppers én internationale talenten verwelkomen we met vreugde opnieuw fantastische speaker, Maureen Vanherberghen!

Inschrijven nieuwsbrief


Twitter wordt geladen