LOCATIE

LOCATIE

Te voet of met de fiets

Woon of werk je op wandelafstand? Dan bereik je de Lotto Arena het makkelijkst te voet. Geen files, geen parkeerproblemen! Of kom met de fiets. Vlak bij het Sportpaleis en de Lotto Arena kunnen 660 fietsen gestald worden. Ook die van jou kan er dus nog bij.

Met de taxi

Wie een taxi neemt, kan VOOR het evenement aan de deur van de Lotto Arena uitstappen. Begeef je NA het evenement naar de taxihaven in de Van der Delfstraat, het straatje tegenover de ingang van de Lotto Arena.

Met de auto

Maak het jezelf makkelijk: vermijd de omgeving van Sportpaleis/Lotto Arena, parkeer op een Park+Ride en kom vlot met tram of bus naar de zaal. Je combiticket Sportpaleis/Lotto Arena – De Lijn is geldig als vervoersbewijs! De P+R-terreinen bieden samen plaats aan bijna 2.000 auto’s.

OVERIGE INFO HIER

Maak met je combiticket vrij gebruik van tram en bus

Maak met andere gymnastiekfans vrij gebruik van het openbaar vervoer en het plezier begint al voor je de (turn)zaal bereikt. Met je combiticket kom je ontspannen en zonder file- en parkeerstress naar het evenement en na afloop hoef je niet minutenlang op een parking aan te schuiven.

Hou er rekening mee dat er na afloop van avondevenementen vaak geen treinritten terug huiswaarts zijn. Controleer dus of een vlotte terugreis mogelijk is. Of probeer je heenreis met de trein te combineren met een terugrit via carpoolen.

Vlakbij het Centraal Station van Antwerpen bevindt zich het Astridplein, waar je kan overstappen op de trams en bussen van De Lijn. Dankzij je combiticket maak je vrij gebruik van het openbaar vervoer met De Lijn.

Adres

Lotto Arena - Schijnpoortweg 119, 2170 Merksem

Inschrijven nieuwsbrief


Twitter wordt geladen